Reports | March 23, 2006 1:14

Ge?ɬØnspireerd potje

Mensen vroegen mij al een paar keer: hoeveel tijd kost het je nou, die weblog? Mijn antwoord is standaard: te veel. Een weblog zou juist een middel moeten zijn om snel iets online te kunnen zetten, maar het komt erop neer dat er toch steeds meer tijd in gaat zitten dan je dacht. Maar zolang ik er lol in heb zal ik hiermee doorgaan.

Tijdens mijn interne partij bij Euwe afgelopen donderdag had ik voor het eerst het gevoel dat ik er zelf ook iets aan heb. Ik bespeurde bij mezelf iets van: 'ge?ɬØnspireerd door Carlsen'. Ik probeerde zo actief mogelijk te spelen en zie daar: het werd een aantrekkelijke overwinning.

Doggers-Overeem
Euwe intern, 2006

Deze stelling geef ik als opgave. Welke zet speelde wit hier? (Tip: het bleek achteraf geen goeie geweest te zijn, maar wel een mooie!)

>> speel de partij na

Tags:

Share |
Peter Doggers's picture
Author: Peter Doggers

Founder and editor-in-chief of ChessVibes.com, Peter is responsible for most of the chess news and tournament reports. Often visiting top events, he also provides photos and videos for the site. He's a 1.e4 player himself, likes Thai food and the Stones.

Chess.com

Comments

Anonymous's picture

en overeem stormde naar huis toe...

thegreatbakker's picture

Mooie partij Piedro

Latest articles